0
Ο Δήμος Ρόδου τίμησε σε εκδήλωση στην Καλλιθέα τις εθελοντικές οργανώσεις, συλλόγους και σωματεία της Ρόδου
Ο Δήμος Ρόδου τιμά και αναγνωρίζει την προσφορά και το κοινωνικό έργο των εθελοντικών οργανώσεων, συλλόγων και σωματείων της Ρόδου

Στα πλαίσια της εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στις Πηγές Καλλιθέας την Παρασκευή 7 Αυγούστου, κατά την διάρκεια της οποίας η Διεύθυνση Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου Ρόδου τίμησε και βράβευσε τις εθελοντικές ομάδες του νησιού για το κοινωνικό τους έργο, η Αντιδήμαρχος Προστασίας και Προαγωγής Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κα Άννα Ζωάννου σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε σήμερα ευχαρίστησε για ακόμη μια φορά τις εθελοντικές οργανώσεις για την προσφορά και την στήριξη τους στους συνανθρώπους μας.

Η κα Ζωάννου στις δηλώσεις της αναφέρθηκε πως η εκδήλωση της Παρασκευής αποτέλεσε την εκπλήρωση στοιχειώδους χρέους της δημοτικής αρχής, καθώς και ελάχιστη αναγνώριση της ανιδιοτελούς προσφοράς των εθελοντικών σωματείων στο κοινωνικό σύνολο. Παράλληλα, η κα. Ζωάννου τόνισε πως στόχος της δημοτικής αρχής είναι η προώθηση μιας σταθερής και καλύτερα οργανωμένης σχέσης μεταξύ του Δήμου και των εθελοντικών οργανώσεων για τον καλύτερο σχεδιασμό δράσεων και πρωτοβουλιών προς όφελος πάντοτε των συμπολιτών μας.

Στην ανάγκη της καλύτερης συνεργασίας μεταξύ του Δήμου και των εθελοντικών ομάδων αναφέρθηκε και ο Δήμαρχος Ρόδου, κ. Φώτης Χατζηδιάκος κατά τη διάρκεια της τιμητικής εκδήλωσης υπογραμμίζοντας πως η δημοτική αρχή, στο πλαίσιο των προσπαθειών της για ενδυνάμωση των κοινωνικών δεσμών και της κοινωνικής αλληλεγγύης θα επιδιώξει την περαιτέρω ανάδειξη και ενεργοποίηση του τοπικού εθελοντικού κινήματος.

Να σημειωθεί πως στην εκδήλωση συμμετείχαν, πέραν των εθελοντικών σωματείων, δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι από την Ιερά Μητρόπολη Ρόδου, καθώς και εκπρόσωποι του Ελληνικού Στρατού, των Αστυνομικών Αρχών, και της Πυροσβεστικής.

http://rodosreport.gr/

Δημοσίευση σχολίου

κάνε το δικό σου σχόλιο

 
Top