Ατύχημα ή σκοπιμότητα;

Δεν οφειλόταν σε ατύχημα, σύφμωνα με το tothemaonline, όπως αρχικά είχε γίνει γνωστό, ο τραυματισμός του πυροσβέστη, Γεώργιου Ηροδότου, ο οποίος έδινε την Κυριακή, 31/08/2015, μαζί με συναδέλφους του μάχη για την κατάσβεση πυρκαγιάς στην περιοχή Δρούσιας στην Πάφο.

Ο 35χρονος, ο οποίος υπηρετεί στον Πυροσβεστικό Σταθμό Πόλεως Χρυσοχούς, ενώ ήταν επί τω έργω γύρω στις 19:00, δέχθηκε σκάγια από κυνηγετικό όπλο.

Δεν οφειλόταν σε ατύχημα, όπως αρχικά είχε γίνει γνωστό, ο τραυματισμός του πυροσβέστη, Γεώργιου Ηροδότου, ο οποίος έδινε την Κυριακή, 31/08/2015, μαζί με συναδέλφους του μάχη για την κατάσβεση πυρκαγιάς στην περιοχή Δρούσιας στην Πάφο.




Της Χριστιάνας Τσαγγάρη 

Ο  35χρονος, ο οποίος υπηρετεί στον Πυροσβεστικό Σταθμό Πόλεως Χρυσοχούς, ενώ ήταν επί τω έργω γύρω στις 19:00, δέχθηκε σκάγια από κυνηγετικό όπλο.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, Τothemaonline, ο κυνηγός φαίνεται να έστρεψε εσκεμμένα το όπλο προς τον πυροσβέστη, αφού δεν του άρεσε η παρότρυνση να απομακρυνθεί από την φλεγόμενη περιοχή.

Ο πυροσβέστης του είπε «έχει πυρκαγιά και ήρτες για κυνήγι;» , και πριν προλάβει να ολοκληρώσει την φράση του, δέχθηκε  τα σκάγια στο σώμα του και ένιωσε πόνο.

Μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο και αφού έτυχε των πρώτων βοηθειών, επέστρεψε στο σπίτι του, παίρνοντας αναρρωτική άδεια για τρεις ημέρες.

Τη Δευτέρα (31/08)  προχώρησε σε καταγγελία στην αστυνομία εναντίον του κυνηγού.

Οι έρευνες της αστυνομίας  είναι ακόμα στο σκοτάδι. Ο πυροσβέστης δεν κατονόμασε συγκεκριμένο πρόσωπο, αφού λόγω του καπνού και των καλαμιώνων που υπήρχαν στην περιοχή, αλλά και τους σκότους που άρχισε να πέφτει, δεν είχε ξεκάθαρη εικόνα. Ο διάλογος των δύο, κυνηγού και πυροσβέστη, έγινε από απόσταση.

Τις πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, επιβεβαίωσε, αρμόδια πηγή από την Πυροσβεστική Υπηρεσία 
http://www.tothemaonline.com/

 
Top