0

Μεγάλες διαστάσεις παίρνει τελικά η υπόθεση των αποδοκιμασιών και των λεκτικών επιθέσεων που δέχθηκε στο νησί της Κω ο υπουργός εθνικής άμυνας και πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων κος Πάνος Καμμένος.

Με μια ανάρτηση στο twitter ο ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, κατονομάζει την επίθεση που δέχθηκε στην Κω εν ενεργεία αστυνομικό(!) γεγονός που σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να έχει αλυσιδωτές αντιδράσεις μέσα στις επόμενες ώρες.
Σχολιάζοντας στο twitter ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, την επίθεση που δέχθηκε από ομάδα ατόμων στην Κω. Αναφέρει το όνομα και την ιδιότητα συγκεκριμένου ατόμου.

Το γεγονός, όπως διαψεύδεται από αστυνομικούς, οι οποίοι υποστηρίζουν ότι ο συγκεκριμένος συνάδελφός τους, είναι ένας άνθρωπος που δεν έχει δώσει ποτέ δικαιώματα. Τονίζουν δε ότι δεν ήταν καν εκεί, όταν έγιναν τα επεισόδια σε βάρος του κου Καμμένου.
Μάλιστα από την ερχόμενη Δευτέρα θα υπάρξουν ανακοινώσεις από την πλευρά των συνδικαλιστών αστυνομικών.

Σημειώνεται ότι για το ίδιο περιστατικό, έγινε αναφορά και για έναν ακόμα αστυνομικό που υπηρετεί στη Ρόδο και ο οποίος αυτές τις μέρες βρίσκεται στην Κω στο πλαίσιο ενίσχυσης των μέτρων που αποφασίστηκαν. Οι συνδικαλιστές αστυνομικοί, χαρακτηρίζουν τις κατηγορίες και για την δεύτερη περίπτωση ως αβάσιμες και απαράδεκτες.

Πηγή :  Η ΡΟΔΙΑΚΗ 

Δημοσίευση σχολίου

κάνε το δικό σου σχόλιο

 
Top