Στη στέγη αυτής της διώροφης κατοικίας, στους Αμπελοκήπους των Ιωαννίνων, παραμένει από τις πέντε το απόγευμα του Σαββάτου περίπου, ένας μεσήλικας άνδρας, απειλώντας να βάλει τέλος στη ζωή του.

Ο άνδρας, πατέρας δύο παιδιών, δεν πείστηκε να κατέβει ούτε όταν άρχισε να βρέχει καταρρακτωδώς.

Επί δεκαπέντε και πλέον λεπτά, παρέμενε σχεδόν ακίνητος κάτω από την ισχυρή βροχή.

Νωρίτερα είχε απομακρύνει ο ίδιος μία μεταλλική σκάλα την οποία είχε χρησιμοποιήσει για να ανέβει στη στέγη, ώστε να μην επιτρέψει να τον πλησιάσει κάποιος από τους αστυνομικούς ή τους πυροσβέστες που παραμένουν στο σημείο.

Η επιχείρηση των αρχών ξεκίνησε αμέσως μόλις ενημερώθηκαν για τις κινήσεις του μεσήλικα.

Στο σημείο παραμένουν ΕΜΑΚ, Πυροσβεστική κι Αστυνομία, αλλά παρά την προσπάθεια που κάνουν ο άνδρας δεν δείχνει να πείθεται ώστε να κατέβει από τη στέγη.

Κατά διαστήματα ζητά επίμονα την παρουσία δικηγόρου και εισαγγελέα, ενώ μαζί του είχε κάποια έγγραφα, το περιεχόμενο των οποίων είναι άγνωστο.

Όσο η ώρα περνάει τα πράγματα γίνονται πιο δύσκολα για τους ανθρώπους που συνομιλούν μαζί του, ενώ εκεί βρίσκονται οικείοι και φίλοι του, οι οποίοι προσπαθούν από την πλευρά τους να βοηθήσουν με κάθε τρόπο.

ΝΕΩΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελικά, μετά την πολύωρη επιχείρηση το θρίλερ πήρε τέλος και ο άνδρας λίγο μετά τις εννέα το βράδυ, πείστηκε τελικά και κατέβηκε από την στέγη, σώος κι αβλαβής και βρίσκεται  πάλι κοντά στους οικείους του.

http://mageutiko.gr/
 
Top