0

Η αλήθεια είναι ότι δεν αναμενόταν τίποτε καλύτερο. Και στο θέμα αυτό, η σημερινή κυβέρνηση βαδίζει στην πεπατημένη των προηγούμενων.

Για τη γνωστή υπουργό Τασία Χριστοδουλοπούλου και τη λεγόμενη «προοδευτική» παρέα της, άνθρωποι είναι μόνο οι παράνομοι μετανάστες που μπαίνουν στη χώρα μας λάθρα, απολαμβάνοντας άσυλο, τροφή και στέγη (δωρεάν), και όχι οι αστυνομικοί και οι λιμενικοί που για 700 ευρώ σώζουν ζωές ρισκάροντας και προστατεύουν την κοινωνία αντιμετωπίζοντας πάρα πολλούς κινδύνους. Οι παράνομοι μετανάστες, ό,τι και να κάνουν, έχουν άλλοθι και εμφανίζονται ως οι έχοντες το δίκιο.

Οι άνδρες των Σωμάτων Ασφαλείας πρέπει να είναι άψογοι και, όταν κάποιος εξ αυτών πέφτει σε παράπτωμα, διαπομπεύεται λες και δεν είναι άνθρωπος, αλλά ρομπότ. Θα έπρεπε να ντρέπονται οι καθισμένοι στους αναπαυτικούς καναπέδες της εξουσίας στο κέντρο της Αθήνας. Κάνουν ότι τα ξέρουν όλα και καταδικάζουν εύκολα εκείνους που πληρώνουν τις αμαρτίες του πολιτικού συστήματος και της αδιάφορης Ευρώπης.

Τιμωρούν αυτούς που νύχτα και μέρα βρίσκονται στο πόδι για να βοηθήσουν τους χιλιάδες, οι οποίοι εισβάλλουν στη χώρα μας με κάθε μέσο και τρόπο, χωρίς να λογαριάζουν οικογένεια, χωρίς να σκέφτονται τις θλιβερές αποδοχές τους.

Λιγοστοί και στις περισσότερες των περιπτώσεων εγκαταλελειμμένοι στην τύχη τους, έχουν να αντιμετωπίσουν εκατοντάδες ή και χιλιάδες, καθώς η Ευρώπη νίπτει τας χείρας της. Ας δοκιμάσουν να κάνουν για μία ημέρα τη δουλειά τους οι κυβερνώντες και θα καταλάβουν πολλά. Από απόσταση όλα είναι καλά και όλα δείχνουν εύκολα. Ας πάνε εκείνοι να αντιμετωπίσουν τους χιλιάδες απελπισμένους, που, αντί να λένε και «ευχαριστώ» στους Ελληνες -και κυρίως στους ανθρώπους που τους έσωσαν και τους βοηθούν κάθε μέρα-, θέλουν και να τους λιντσάρουν.

Εκεί μας έφτασαν οι δήθεν προοδευτικές λογικές και τα συστήματα εξουσίας που, αντί να λύνουν το πρόβλημα, το χρεώνουν στον τελευταίο τροχό της αμάξης. Κι αυτός δεν είναι άλλος από τον λιμενικό και τον αστυνομικό, που τα «ακούνε» και από τις τοπικές κοινωνίες εξαιτίας της δράσης των λαθραίων.


Τους «πυροβολούν» όλοι, και πρώτη η Πολιτεία, αντί να τους λένε τουλάχιστον «ευχαριστώ». Κατάντια…


εφημ. Δημοκρατία.

defencenews.gr

Δημοσίευση σχολίου

κάνε το δικό σου σχόλιο

 
Top