Να ακυρωθεί το δημοψήφισμα της Κυριακής που θα οδηγήσει σε εθνικό διχασμό και θα υποβάλλει τη χώρα σε ακόμα δυσμενέστερες οικονομικές περιπέτειες ζητούν οι περισσότεροι επαγγελματικοί φορείς της περιοχής μας.

Τοπική αυτοδιοίκηση και παραγωγικές τάξεις της Ρόδου συναντήθηκαν χτες στην Περιφέρεια μετά από κάλεσμα του περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιώργου Χατζημάρκου προκειμένου να συζητήσουν για τις πολιτικές εξελίξεις και να καταλήξουν σε κοινή γραμμή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι παραγωγικές τάξεις απηύθυναν κραυγή απόγνωσης καθώς όπως επεσήμαναν η αγορά της Ρόδου αργοπεθαίνει, και εντός των ημερών θα στερέψουμε από τρόφιμα, καύσιμα και χρήματα.

Ήδη πολλά ΑΤΜ (πχ. Κολύμπια) δεν έχουν χρήματα για να εξυπηρετήσουν τους τουρίστες, ενώ πολύ σύντομα και αν δεν αλλάξει κάτι, ξενοδοχεία θα αναγκαστούν να κλείσουν αφού δεν θα μπορούν να εξυπηρετήσουν τους πελάτες τους, οι οποίοι δεν θα μπορούν να μετακινηθούν και λόγω έλλειψης καυσίμων.

Αν δεν ανοίξουν σύντομα και οι τράπεζες σε περίπου δέκα μέρες όπως τονίστηκε θα τελειώσουν και τα αποθέματα των σουπερ μάρκετ, ενώ έχει σταματήσει και κάθε συναλλαγή των επιχειρήσεων με ό,τι αυτό συνεπάγεται.


Πηγή : rodiaki.gr

 
Top