Να... φύγει και να μην ξανάρθει η σημερινή μέρα για το νησί της Ρόδου, αφού το ένα κακό καταγράφεται μετά το άλλο.

Από το πρωί, είχαμε δύο θανάτους, πέντε τροχαία ατυχήματα με τέσσερις τραυματίες και μια ανεξέλεγκτη δασική πυρκαγιά που κατακαίει ένα από τα πιο όμορφα δάση της Ρόδου ανάμεσα σε Λάερμα και Απόλλωνα.

Ο πρώτη τραγωδία διαπιστώθηκε νωρίς το πρωί, στην περιοχή των Κολυμπίων. Ξύλινο παράπηγμα στο οποίο διέμενε 74χρονος, πήρε φωτιά με αποτέλεσμα ο άτυχος ηλικωμένος να καεί ζωντανός!

Λίγη ώρα αργότερα στην περιοχή του Μόντε Σμιθ, βρέθηκε νεκρή μια 43χρονη Ροδίτισσα, η οποία αγνοούνταν από χθες.

Το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας με βάση τα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει οι αστυνομικές αρχές δεν φαίνεται να εξετάζεται. Τα ίχνη της γυναίκας που ήταν και μητέρα ενός ανήλικου παιδιού αγνοούνταν το τελευταίο 24ωρο.

Σε ότι αφορά τον απολογισμό των τροχαίων ατυχημάτων:

Το πρώτο σημειώθηκε στην Ρόδου - Λίνδου  στην περιοχή Τσαίρι, στην κάθοδο για την πόλη της Ρόδου, λίγο μετά τις 10 το πρωί μεταξύ δύο οχημάτων. Από θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα.


Το δεύτερο στην περιοχή του Αρχαγγέλου, όπου η οδηγός του ι.χ.  έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα να ανατραπεί το αυτοκίνητό της. Ευτυχώς βρήκε από το όχημα χωρίς σοβαρό τραυματισμό.


Το τρίτο τροχαίο σημειώθηκε στα Κολύμπια όπου υπήρξε τραυματισμός στο κεφάλι το οδηγού.

Το τέταρτο επί της Ρόδου - Καμείρου στο ύψος Ιαλυσού, μεταξύ ιχ και δίκυκλης μοτοσυκλέτας με έναν σοβαρά τραυματία ενώ το πέμπτο στην Ρόδου - Λίνδου λίγο μετά το ΙΚΑ όπου φορτηγό συγκρούστηκε πλαγιωμετοπικά με ιχ, χωρίς ευτυχώς να υπάρξει τραυματισμός.


Πηγή : rodiaki.gr
 
Top