Επίσκεψη στις Αστυνομικές Υπηρεσίες των νησιών της Καρπάθου και της Κάσου πραγματοποίησε αντιπροσωπία της Ένωσης μας.

Οι συνάδελφοί μας ενημέρωσαν για άλλη μία φορά για τα πολύ σοβαρά προβλήματά που αντιμετωπίζουν εδώ και χρόνια και για τα οποία δεν υπήρξε καμία βελτίωση ενώ παράλληλα μας εξέφρασαν την έντονη ανησυχία τους για την αποτελεσματικότητα και  ποιότητα της παροχής υπηρεσιών προς τους πολίτες κάτω από αυτές τις συνθήκες.

Επίσης το γεγονός ότι για τον Αστυνομικό Σταθμό Κάσου έχει εκδοθεί τελεσίδική δικαστική απόφαση έξωσης η οποία πρέπει να εκτελεστεί άμεσα έχει δημιουργήσει ανησυχία στους αστυνομικούς αλλά και στην τοπική κοινωνία. Ο κίνδυνος να μην βρεθεί κατάλληλο οίκημα για την μεταστέγαση του Αστυνομικού Σταθμού ενδέχεται να οδηγήσει στην προσωρινή ή μόνιμη αποχώρηση των αστυνομικών από το νησί με ότι αυτό συνεπάγεται.

Από την πλευρά μας εκφράσαμε τους προβληματισμούς μας στις τοπικές Δημοτικές και Περιφερικές αρχές με τις οποίες συναντηθήκαμε ενώ παράλληλα τους ζητήσαμε να εξετάσουν το ενδεχόμενο της παραχώρηση υφιστάμενων ιδιόκτητων χώρων για την στέγαση των Αστυνομικών Υπηρεσιών των δύο νησιών.

Για τo Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος  
ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ Εμμανουήλ                                        Ο Γεν. Γραμματέας
                                                                                          ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ Ξενοφών

blackmonday.gr

 
Top