Το χρόνιο πρόβλημα αλκοολισμού που αντιμετώπιζε ήταν η αιτία που τον οδήγησε σε διάσταση με τη σύζυγό του. Εκείνη δεν άντεξε, πήρε τα ανήλικα παιδιά τους και τον εγκατέλειψε, με αποτέλεσμα ο 50χρονος πυροσβέστης να οδηγηθεί στο απονενοημένο διάβημα διαμαρτυρίας.

Μία οικογενειακή τραγωδία με ακόμα πιο τραγικό τέλος εκτυλίχθηκε στην Κρήτη και συγκεκριμένα στο Μελιδόνι Μυλοποτάμου στο Ρέθυμνο.
Επί σειρά ετών, σύμφωνα με πληροφορίες, ένας 50χρονος πυροσβέστης του τοπικού Πυροσβεστικού Σταθμού Περάματος Μυλοποτάμου αντιμετώπιζε προβλήματα αλκοολισμού.
Ο εθισμός του φέρεται να του προκαλούσε έντονα ξεσπάσματα στο σπίτι του, με αποτέλεσμα να οδηγηθεί σε διάσταση με τη σύζυγό του και εκείνη να τον εγκαταλείψει μαζί με τα δύο ανήλικα παιδιά τους, ένα αγοράκι και έναν κοριτσάκι αντίστοιχα.
Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα, ο 50χρονος να υποστεί ψυχολογικά προβλήματα και ενταθεί προς το χειρότερο η κατάστασή του. Το βράδυ της Τρίτης πήγε στον υπέργηρο πατέρα του και του ανακοίνωσε την απόφασή του να αυτοκτονήσει.
Καθώς βρισκόταν υπό την επήρεια μέθης, ο τραγικός πατέρας δεν έδωσε σημασία σε αυτά που του είπε ο γιος του. Νωρίς το πρωί σήμερα, τον αναζήτησε στο σπίτι δίχως να τον βρει, όπως και οι συνάδελφοί του, με αποτέλεσμα μαζί με αστυνομικούς να τον εντοπίσουν νεκρό μερικά εκατοντάδες μέτρα μακριά από το σπίτι του.

Ο 50χρονος βρέθηκε σε καθήμενη θέση κάτω από μία χαρουπιά και απανθρακωμένος από το κεφάλι και κάτω. Δίπλα του δεν βρέθηκε μπιτόνι και έτσι οι Αρχές εικάζουν, πως ο πυροσβέστης περιλούστηκε με εύφλεκτο υγρό από το σπίτι του κιόλας και στη συνέχεια μετέβη στο σημείο αυτό που βρέθηκε και αυτοπυρπολήθηκε.

ΠΗΓΗ: news247.gr
 
Top