Η Διεύθυνση Δασών Αρκαδίας με το με αριθμό πρωτοκόλλου 55070/1110/17-07-2015 έγγραφό της προχώρησε στη θεώρηση του Δασικού Χάρτη της Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας (σύμβαση με κωδικό Δ4-06), ως προς την ορθότητα της απόδοσης και της εφαρμογή των οριογραμμών τους καθώς και του χαρακτηρισμού των εκτάσεων. Η σύμβαση Δ4-06, ανατέθηκε από την Ε.Κ.ΧΑ. Α.Ε. στις 10 Οκτώβρη 2014, στη σύμπραξη των εταιρειών Α «ΟΙΚΟΔΑΣΟΣ Ε.Π.Ε.» και Β «ΔΑΣΟΓΑΙΑ».

Η μελέτη καλύπτει το σύνολο των Δημοτικών/ Τοπικών Κοινοτήτων (Ο.Τ.Α.) της Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας, εκτός των προ-Καποδιστριακών Ο.Τ.Α.: Άστρους, Δολιανών, Ξηροπήγαδου, Παραλίου Άστρους και Τριπόλεως, για τους οποίους έχουν ήδη καταρτιστεί και θεωρηθεί οι Δασικοί Χάρτες, με προηγούμενα προγράμματα της Ε.Κ.ΧΑ. Α.Ε. (πρώην ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ Α.Ε.).

Αξιοσημείωτο είναι το χρονικό διάστημα που μεσολάβησε από την ανάθεση της σύμβασης έως τη θεώρηση του Δασικού Χάρτη (μόλις εννέα μήνες), σε συνδυασμό με την έκταση της περιοχής μελέτης (4.239.874,60 στρέμματα). Η επιτυχία αυτή εδράζεται στην άριστη συνεργασία που υπήρξε μεταξύ Αναδόχου και του Τμήματος Δασικών Χαρτογραφήσεων της Διεύθυνσης Δασών Αρκαδίας.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Α. «ΟΙΚΟΔΑΣΟΣ Ε.Π.Ε.»
Β. «ΔΑΣΟΓΑΙΑ

http://dasarxeio.com/
 
Top