Μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα της Τρίτης διαμέρισμα στη Λάρισα τυλίχθηκε στις φλόγες – Οι πυροσβέστες απεγκλώβισαν γυναίκα που ήταν μέσα!

Νύχτα τρόμου για ένα ζευγάρι (γύρω στα 35) στη συνοικία Νεράιδα της Λάρισας. Μετά τα μεσάνυχτα και ενώ ήταν μέσα στο διαμέρισμα του 2ου ορόφου επί της Σίφνου, ξαφνικά είδαν έντρομοι τις  φλόγες να τους ζώνουν. Η φωτιά ξεκίνησε από την κουζίνα και γρήγορα άρχισε να καίει τα πάντα στο διάβα της. Αμέσως ξεσηκώθηκε όλη η γειτονιά, σήμανε συναγερμός στην Πυροσβεστική Υπηρεσία της Λάρισας αλλά και την Αστυνομία. Άνδρες της Ομάδας Δίας έφτασαν πρώτοι στο διαμέρισμα και πρόλαβαν να βγάλουν έξω τον ιδιοκτήτη του που ήταν σε κατάσταση σοκ.

Με το που έφτασαν οι Πυροσβέστες και αφού απομακρύνθηκαν οι ένοικοι της τριώροφης οικοδομής, μπήκαν στο φλεγόμενο διαμέρισμα για να σβήσουν τη φωτιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες της press-a οι άνδρες της Πυροσβεστικής δεν γνώριζαν ότι μέσα στο σπίτι υπήρχε και άλλο άτομο! Εντόπισαν την γυναίκα λιπόθυμη στην κρεβατοκάμαρα και με αστραπιαίες κινήσεις την έβγαλαν έξω από το διαμέρισμα, όπου και ανέκτησε τις αισθήσεις της. Ήταν πραγματικά μια δραματική διάσωση! Στη συνέχεια προχώρησαν στην κατάσβεση της φωτιάς περιορίζοντας τις ζημιές κυρίως στο χώρο της κουζίνας, όπως βλέπετε και στη φωτογραφία της press-a μέσα από το διαμέρισμα.


press-a.gr
 
Top