Θανάσιμη πυρκαγιά εκδηλώθηκε σήμερα στις 06.40 το πρωί σε οικία που βρίσκεται στην περιοχή των Κολυμπίων, με αποτέλεσμα να καεί ζωντανός 74χρονος άνδρας και να καταστραφεί ολοσχερώς η παλιά κατοικία στην οποία διέμενε. Παρά την αξιέπαινη προσπάθεια του προσωπικού της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ρόδου, το αποτέλεσμα ήταν τραγικό.

Η πυρκαγιά, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του BlackMonday.gr, εκδηλώθηκε στις 06.40 το πρωί, με 4 οχήματα και 10 πυροσβέστες, μαζί με το Διοικητή και τον Υποδιοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ρόδου, να φθάνουν στο τόπο εκδήλωσής της, προκειμένου να τη σβήσουν. Μάταια όμως. Ο 74χρονος άνδρας, τα στοιχεία του οποίου προσδιορίζονται, καθώς και η οικογενειακή του κατάσταση, απανθρακώθηκε ενώ κοιμόταν (βάσει των πρώτων πληροφοριών) ενώ το σπίτι του καταστράφηκε ολοσχερώς.

Η σωρός του μεταφέρθηκε με τη βοήθεια προσωπικού του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου “Ανδρέας Παπανδρέου”, όπου και θα διενεργηθεί νεκροψία – νεκροτομή, ώστε να προσδιοριστούν τα ακριβή αίτια θανάτου του. Έρευνα για τα αίτια εκδήλωσης της θανάσιμης πυρκαγιάς ενεργεί το προσωπικό του Ανακριτικού Τμήματος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ρόδου.

Πηγή: Black Monday.gr
 
Top