ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Τρίτη 12 Μαΐου 2015
Δελτίο Τύπου
Στο Δήμο Ερυμάνθου Π.Ε. Αχαΐας ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης

Επίσκεψη στο Δήμο Ερυμάνθου πραγματοποίησε ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης Παναγιώτης Πλατανιάς συνοδευόμενος από τον προϊστάμενο της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας της Περιφέρειας Βασίλη Μιχαλόπουλο και το γεωπόνο Προγραμματισμού της ίδιας Διεύθυνσης Γεώργιο Καλαντζόπουλο.
Αρχικά επισκέφθηκε το πρόσφατα ολοκληρωμένο έργο της κατασκευής της λιμνοδεξαμενής και του φράγματος στην περιοχή Ντασκά Ερυμάνθειας, όπως και το αρδευτικό δίκτυο που θα εξυπηρετήσει την άρδευση της περιοχής Ερυμάνθειας.
Ακολούθησε σύσκεψη στο Δημαρχείο Ερυμάνθου, στην οποία συμμετείχαν εκτός του κ. Πλατανιά, ο Δήμαρχος Θάνος Καρπής, ο Αντιδήμαρχος Αποστόλης Βγενόπουλος, ο πρόεδρος του Δημοτικού Διαμερίσματος Ερυμάνθειας Παναγιώτης Κούτρας, ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Καλεντζίου Χρήστος Παρασκευόπουλος, καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες της Περιφέρειας.
Στη σύσκεψη αυτή, εκτός από το σχεδιασμό της λειτουργίας και διαχείρισης του αρδευτικού έργου Ερυμάνθειας, τέθηκαν στο επίκεντρο σημαντικά θέματα που αφορούν τόσο στην ανάπτυξη του γεωργοκτηνοτροφικού τομέα του Δήμου, όπως ο εξηλεκτρισμός των κτηνοτροφικών εκμεταλλεύσεων της περιοχής, όσο και στο σχεδιασμό και προγραμματισμό του Δήμου για κατασκευή έργων υποδομής στην περιοχή, εν όψει της έναρξης υλοποίησης του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020, δράσεις και μέτρα του οποίου αναμένεται να υλοποιηθούν για πρώτη φορά από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

 
Top