ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Πέμπτη 7 Μαΐου 2015
Δελτίο Τύπου
Μεταφορά μαθητών και κοινές δράσεις στο επίκεντρο συνάντησης του Απ. Κατσιφάρα με την Ομοσπονδία Ενώσεων Συλλόγων Γονέων Αχαΐας

Η πορεία του διεθνούς ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για τη μεταφορά των μαθητών, καθώς και οι κοινές δράσεις από τη νέα σχολική χρονιά, βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας με το προεδρείο της Ομοσπονδίας Ενώσεων Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Ν. Αχαΐας.
Συγκεκριμένα στη σημερινή συνάντηση στα γραφεία της Περιφέρειας, συμμετείχαν η πρόεδρος Δήμητρα Πανίτσα, η γενική γραμματέας Φωτεινή Συριώτη – Κυπραίου, το μέλος Νίκος Διαμαντόπουλος και η Εκτελεστική Γραμματέας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας Διονυσία Μαράτου.
Όπως ενημέρωσε ο κ. Κατσιφάρας τους εκπροσώπους των Συλλόγων Γονέων της Αχαΐας, η πορεία του διεθνούς διαγωνισμού για τη μεταφορά των μαθητών, όσον αφορά την Π.Ε. Αχαΐας προχωρά ικανοποιητικά, προσήλθαν έξι πλειοδότες και συγκεκριμένα το Αστικό ΚΤΕΛ Πάτρας, το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Αχαΐας καθώς και τέσσερις ιδιώτες μεταφορείς.
«Αυτές τις ημέρες συντάσσεται το πρακτικό του διαγωνισμού και μόλις ολοκληρωθεί, θα τεθεί προς συζήτηση στην Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας για την κατακύρωση του διαγωνισμού. Οπότε, όπως αντιλαμβάνεστε, προλαμβάνουμε ώστε να μην αντιμετωπίζουμε και τη νέα σχολική χρονιά τα προβλήματα που είχαμε τα προηγούμενα χρόνια» επεσήμανε ο κ. Κατσιφάρας.
Παράλληλα, συμφωνήθηκε περαιτέρω συνεργασία μεταξύ της Περιφέρειας και της Ομοσπονδίας ώστε από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο να πραγματοποιηθούν κοινές ενημερωτικές και προληπτικές δράσεις με τους μαθητές να είναι πάντα στο επίκεντρο.
 
Top