Παρίστανε τον λιμενικό λόγω συνωνυμίας όμως αποκαλύφθηκε. Ο λόγος για έναν άνδρα που εκμεταλλευόμενος τη συνωνυμία του με άνδρα που υπηρετεί στο λιμενικό παρίστανε ότι εργάζεται στο Λιμενικό Σώμα. Τα λεγόμενα του δεν άργησαν αν φτάσουν μέχρι και την υπηρεσία, όταν ο πατέρας της κοπέλας με την οποία διατηρούσε σχέση πήγε στην υποτιθέμενη εργασία του, για να λύσει διαφορές που είχε μαζί του.

Έκπληκτοι οι εργαζόμενοι ενημέρωσαν τον άνδρα ότι ο συνάδελφος τους, δεν εργαζόταν εκείνη την ήμερα, όμως το σχέδιο του “μαϊμού” λιμενικού άρχισε να αποκαλύπτεται καθώς έφτασε το περιστατικό στα αυτιά του πραγματικού. Ο άνδρας που παρίστανε τον λιμενικό συνελήφθη και καταδικάστηκε σε 10 μήνες φυλάκισης απο το Τριμελές Εφετείο Ανατολικής Κρήτης ενώ κατά την απολογία του υποστήριξε ότι είχε πει αυτό το ψέμα προκειμένου να εντυπωσιάσει το τότε κορίτσι του.

Ο εισαγγελέας μετά το πέρας της αποδεικτικής διαδικασίας πρότεινε την ενοχή του κατηγορουμένου με το ελαφρυντικό της ειλικρινούς μεταμέλειας και έτσι ο άνδρας που προσποιούνταν το λιμενικό υπάλληλο καταδικάστηκε σε 10 μήνες φυλάκισης ενώ το δικαστήριο τους μετέτρεψε προς 3 ευρώ την ημέρα καθώς ο άνδρας είναι άνεργος.

Ο πραγματικός λιμενικός περιέγραψε ότι αυτή η υπόθεση τον είχε μπλέξει και αυτόν καθώς πολλοί ήταν εκείνη που τον αμφισβητούσαν καθώς δεν πίστευαν ότι πρόκειται για άλλο άνδρα. Μάλιστα πήρε μετάθεση εξαιτίας του περιστατικού.


http://www.bloko.gr/
 
Top