Οργή και αγανάκτηση επικρατεί αυτή την ώρα σε ολόκληρο το νησί της Τήλου, καθώς τα συσσωρευμένα προβλήματα που υπάρχουν, αναφορικά με την έλλειψη μόνιμου γιατρού και το συγκοινωνιακό, έχουν φέρει σε απόγνωση τον κόσμο.

Όπως δήλωσε πριν λίγο μιλώντας στη ΡΟΔΙΑΚΗ  δήμαρχος του νησιού κα Μαρία Καμμά – Αλειφέρη, σύσσωμο το δημοτικό συμβούλιο κατέθεσε την παραίτησή του σε ένδειξη διαμαρτυρίας.

Η ίδια, που παραμένει στην θέση της, σπεύσει αυτή την ώρα στο αστυνομικό τμήμα του νησιού να καταθέσει μήνυση κατά παντός υπευθύνου, γιατί το νησί έμεινε και πάλι χωρίς γιατρό.

Στην ανακοίνωση που ανάρτησε η δήμαρχος του νησιού στην προσωπική της σελίδα αναφέρει συγκεκριμένα:

Ο ΓΙΑΤΡΟΣ φεύγοντας από το νησί μας και μη έχοντας σε ποιον να αφήσει τα κλειδιά των ιατρείων τα παρέδωσε στο Δήμο.

Ένας Δήμος όμως χωρίς δημοτικό συμβούλιο μιας και αυτό παραιτήθηκε σήμερα... Και αναρωτιέμαι τελικά η ΤΗΛΟΣ και όλα τα μικρονήσια που ουσιαστικά αποτελούν τα σύνορα όχι μόνο της χώρας μας αλλά και της Ευρώπης, μας ενδιαφέρουν; Θέλουμε να είναι κατοικημένα ή γουστάρουμε να δημιουργήσουμε πολλές γκρίζες ζώνες;

Ποιος μπορεί άραγε να μας πει ναι; Η ΤΗΛΟΣ έμεινε χωρίς δικό της πλοίο, χωρίς γιατρό, τι άλλο άραγε έχει σειρά να μας τελειώσει;

Πηγή :  Η ΡΟΔΙΑΚΗ

 
Top