Τον Αναπληρωτή Υπουργό συνόδευαν ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας κ. Τάσος Μαυρόπουλος και οι Αρχηγοί της Ελληνικής Αστυνομίας και του Πυροσβεστικού Σώματος.

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Γιάννης Πανούσης επισκέφθηκε σήμερα (4/5/2015) το Νομό Αχαΐας, στο πλαίσιο των προγραμματισμένων επισκέψεων του σε Αστυνομικές και Πυροσβεστικές Υπηρεσίες της χώρας.

Τον Αναπληρωτή Υπουργό συνόδευαν ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας κ. Τάσος Μαυρόπουλος, ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Δημήτρης Τσακνάκης, ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος, Αντιστράτηγος Βασίλειος Παπαγεωργίου και ο Διευθυντής του Πολιτικού Γραφείου του Αναπληρωτή Υπουργού κ. Βασίλης Μαστρογιάννης.

Ακολούθως, επισκέφθηκε την Περιφερειακή Πυροσβεστική Διοίκηση Δυτικής Ελλάδας, όπου τον υποδέχθηκε ο Διοικητής της Υπηρεσίας, Αρχιπύραρχος Βασίλειος Ματθαιόπουλος. Εκεί, συναντήθηκε με τον Επιχειρησιακό Συντονιστή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Δυτικής Ελλάδος, Υποστράτηγο Νικόλαο Νικολακόπουλο και τους Αντιπεριφερειάρχες Δυτικής Ελλάδος, ενώ ενημερώθηκε για θέματα της τρέχουσας αντιπυρικής περιόδου.


Μετά το τέλος της ομιλίας  όλοι οι συνδικαλιστικοί φορείς της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας συζητήσαμε εκτενέστερα για τα θέματα που μας απασχολούν.Από πλευράς πυροσβεστικής παραβρέθηκαν ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ και πρόεδρος της ΕΝΩΣΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ  Βασίλειος Φερτάκης  όπως και ο ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΑ Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ και ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ της  ΕΝΩΣΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ Παναγιώτης Μπαρδάκης.
Επίσης τους Πενταετείς Πυροσβέστες εκπροσώπησε ο ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΠΕΝΤΑΕΤΩΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ Ρήγας Ανδρέας.
 Περισσότερες πληροφορίες σε νεότερη μας ανάρτηση.
 
Top