Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

     Στην πραγματικότητα η 1η Μάη είναι η καθιερωμένη γιορτή της εξέγερσης των εργατών ανά τον κόσμο, όπου διεκδίκησαν 8ωρη εργασία, καλύτερες συνθήκες εργασίας, την Κυριακάτικη αργία, την κρατική ασφάλιση στα θύματα εργατικών ατυχημάτων, το δικαίωμα της απεργίας. ….. και για το λόγο αυτό έχει θεσπιστεί ως εργατική απεργία. Παράλληλα η 1η Μάη εορτάζεται και σαν μέρα των λουλουδιών και της Άνοιξης, ενώ για εμάς τους Πυροσβέστες σηματοδοτεί  και την έναρξη της αντιπυρικής περιόδου, μιας περιόδου όπου ευελπιστούμε να περάσει αναίμακτα δίχως συμβάντα και προπάντων στο τέλος της να βρει όλους τους συναδέλφους μας υγιείς.

     Σε αυτό τον αγώνα πρόθεση μας ως ΔΣ είναι να παρακολουθούμε όσο το δυνατόν περισσότερο τα γεγονότα που θα λαμβάνουν χώρα σε κάθε υπηρεσία και κλιμάκιο μας και να παρεμβαίνουμε όπου πρέπει. Αντιλαμβάνεστε ότι η πρόθεση μας αυτή αντιμετωπίζει εξ αρχής δυσκολίες αφού είναι σχεδόν αδύνατον για το ΔΣ να μπορεί να παρακολουθεί τις εξελίξεις σε 7 συνολικά υπηρεσίες και κλιμάκια μας 24 ώρες το 24ωρο.

     Για το λόγο αυτό ζητάμε από όλα τα μέλη μας να είναι σε συνεχή επαφή με το ΔΣ της Ένωσης μας, κάνοντας μας γνωστά, οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, τυχόν γεγονότα, παραλείψεις, παραβάσεις και παρανομίες που πιθανόν να μην υποπέσουν στην αντίληψή μας.  Εμείς από την πλευρά μας δεσμευόμαστε να είμαστε κοντά σας σε κάθε πρόβλημα που παρουσιαστεί και πέσει στην αντίληψη μας, προσπαθώντας για την άμεση επίλυση του.


ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ, ΚΑΛΗ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ, ΚΑΛΗ ΑΝΤΙΠΥΡΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ





Ο Γεν. Γραμματέας                                                                                                 Ο Πρόεδρος

Δημητρακόπουλος  Ιωάννης                                                                                        Χατζηκυριάκος Ιωάννης


 
Top