ΕΡΩΤΗΣΗ-ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ


ΚΑΠΟΙΟΙ  ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ  ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ,ΑΠΟ ΤΟ 1996, ΚΑΙ ΜΕΤΑ,ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ.Ο ΤΟΠΟΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΔΕΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ .Π.Χ. ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ,ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΤΟΠΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ  ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΤΗΝ ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΛΟΓΩ  Α ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ , Η  ΓΑΜΟΥ  ,Η  ΔΙΑΖΥΓΙΟΥ. ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΔΩΘΗΚΕ ΞΑΝΑ ΗΤΑΝ ΤΟ 2005.ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΑΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΑ.ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ  ΣΑΣ  ΩΣΤΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ Π.Χ.Α  ΚΑΤΟΙΚΙΑ,ΓΑΜΟ,ΔΙΑΖΥΓΙΟ ,ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΜΕ ΕΝ ΝΕΟΥ ΤΟΠΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ.ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ,ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ-ΣΥΜΒΟΛΗ  ΚΑΙ ΕΠΙΛΥΣΗ ΤΟΥ.Η ΡΥΘΜΙΣΗ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ.ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΣΑΣ.










ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΥΤ.ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ

ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΗΣ Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ

ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΦΕΡΤΑΚΗ

Σύμφωνα με τι Π.Δ.170/1996,όπως τροποποιήθηκε και ισχύιει,  οι σειρές Πυροσβέστων απο το 1996 και μετά δεν έχουν δικαίωμα αλλαγής τόπου συμφερόντων παρά μόνο με την έκδοση σχετικού Προεδρικού Διατάγματος.

Πάγια πρόταση της Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ είναι η συνολική τροποποίηση του Π.Δ. 170/1996 προκειμένου να δοθεί η δυνατότητα σε όλους τους συναδέλφους,ανεξαρτήτως σειράς καταταξης,να αλλάζουν κατ έτος τόπο συμφερόντων με συγκεκρίμενα κριτήρια.

Επεδή  όμως η διαδικασία αυτή απαιτει χρόνο έχουμε ήδη προτείνει στην Φυσική και Πολιτική Ηγεσία να εκδώσει,σε πρώτο χρόνο,σχετικό Π.Δ. που θα δίνει την δυνατότητα αλλάγης τόπου συμφερόντων σε όσους συναδέλφους το επιθυμούν,οπως έγινε και το έτος 2005,ενώ παράλληλα μέσω Επιτροπής  στην οποία θα συμμετέχει και η Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ, με ενεργό ρόλο (δικαίωμα ψήφου) και όχι άπλα με κατάθεση πρότασης,να διευθετηθεί το μεγάλο πρόβλημα του Κανονισμού Μεταθέσεων του Π.Σ

 
Top