0


Επιστολή διαμαρτυρίας - καταγγελίας  συναδέλφου 
Θα ήθελα μέσα από αυτή την ανακοίνωση να ενημερώσω τους συναδέλφους Εποχικούς Πυροσβέστες, Επιλαχόντες και μη και να καταγγείλω την απρεπή και αγενή συμπεριφορά του Προέδρου της Ομοσπονδίας  Φαραντάκη Αλέξανδρο με φράσεις που κατ' εμέ προσβάλλουν και όλους τους συναδέλφους.

   Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχα μαζί του για να τον ρωτήσω και να ενημερωθώ για θέματα που μας απασχολούν και συγκεκριμένα, τί κενά υπάρχουν δικά μας προς αναπλήρωσή του, αν υπάρχει πρόθεση από το Υπουργείο να τα καλύψει όπως και άλλα διάφορα θέματα. Πάνω στη συζήτηση που κάναμε με ρώτησε αν είχα συνυπογράψει την ενέργεια που είχε κάνει το Σωματείο Ανατολ. Μακεδονίας & Θράκης και όταν του είπα "ναι" έγινε έξαλλος. Μου είπε επί λέξη "εσάς τους εποχιακούς έπρεπε να σας είχαμε σφάξει, όταν τα μιλούσαμε με τον Μητσοτάκη" , ότι έχουμε κάνει προσφυγές στα δικαστήρια και πως θέλουμε να δικάσουμε συναδέλφους. 'Οτι εμείς οι εποχιακοί, του δημιουργούμε συνέχεια προβλήματα και να πάμε να μας λύσουν τα προβλήματά μας άλλα Σωματεία και εκεί που πηγαίνετε και συνυπογράφετε κείμενα, να πάτε εκεί και να σας αντιπροσωπεύσουν. 

 Επίσης μου είπε ότι , αν από την αρχή της συζήτησης ήξερε ότι είχα συνυπογράψει την ενέργεια συλλογής υπογραφών που είχε κάνει το Σωματείο Α.Μ.Θ , θα μου είχε κλείσει το τηλέφωνο.

   Αναρωτιέμαι λοιπόν, και τον ίδιο συλλογισμό απευθύνω προς όλους τους συναδέλφους, αν ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας, μας θεωρεί εμάς τους εποχιακούς ότι είμαστε αρνιά και κατσίκια που μας έχει κλεισμένους στο μαντρί του στην Κρήτη και μας έχει για σφάξιμο. Αν ο Πρόεδρος είναι κατά της νομιμότητας  ή υπέρ, αν ο Πρόεδρος είναι κατά των Σωματείων που έχουν γνώμη και άποψη και γενικά να μας πει τελικά με ποιούς είναι, γιατί εγώ ξέρω ότι είναι εκλεγμένος Πρόεδρος και των Εποχικών Πυροσβεστών και των Π.Π.Υ.

   Ο κ. Φαραντάκης ξέχασε γρήγορα ότι πριν 2,5 χρόνια ήταν και αυτός Εποχικός Πυροσβέστης και ήταν στην ίδια μοίρα που είμαστε εμείς τώρα και πως δεν έχει συνειδητοποιήσει ότι είναι Πρόεδρος  της Ομοσπονδίας και τα έχει μπερδέψει και νομίζει ότι είναι Πρόεδρος στην κρεαταγορά του Ρέντη που σφάζουν αρνιά και κατσίκια.

   Ζητάω από τον κ. Φαραντάκη να βγει και να ζητήσει συγγνώμη , όχι μόνο από μένα αλλά σε όλους τους συναδέλφους γιατί με αυτά που είπε τους προσβάλλει όλους ή να βγει και να με διαψεύσει.

   Επίσης θέλω να πω ότι για όλα όσα καταγγέλω, έχω και μάρτυρες συναδέλφους και αν χρειαστεί θα ζητήσω να γίνει άρση του τηλεφωνικού απορρήτου ως επαλήθευση των όσων καταγγέλω.


Ο Εποχικός Πυροσβέστης

Φωτακόπουλος Βασίλειος   



Αν είναι αλήθεια όλα αυτά που λέει ο συνάδελφος εποχιακός πυροσβέστης να πούμε ένα μεγάλο <<ΜΠΡΑΒΟ>> στον πρόεδρο κ.ΦΑΡΑΝΤΑΚΗ.

Δημοσίευση σχολίου

κάνε το δικό σου σχόλιο

 
Top