X Sting Wish Fire Extinguisher with Sci-Fi Style by Adam ScottX Sting Wish Fire Extinguisher with Sci-Fi Style by Adam Scott
Ο σχεδιαστής Adam Scott αυτήν την φορά μας παρουσιάζει ένα πυροσβεστήρα λες και έχει βγει από ταινία επιστημονικής φαντασίας, θα έλεγα ότι μοιάζει με ένα όπλο από το οπλοστάσιο του STAR TREK.
x-sting-wish-commercial-fire-extinguisherX-Sting Wish ονομάζεται και είναι απλά ένας πυροσβεστήρας, ένα απλό εμπορικό προϊόν που εάν όλα πάνε καλά πιθανόν να βγει σύντομα στην αγορά.
x-sting-wish-commercial-fire-extinguisher1Δεν θα μπορούσε παρά να βγαίνει σε τρεις διαφορετικούς τύπους και συγκεκριμένα CO2, H2O και ξηράς σκόνης.
x-sting-wish-commercial-fire-extinguisher5Καινοτομίες του συγκεκριμένου πυροσβεστήρα είναι πρώτο ο σχεδιασμός του που θυμίζει όπλο με αντίστοιχο χειρισμό. Και το ότι διαθέτει πρόσθετα φωτάκια LED (για να φωτίζει μέσα στον καπνό) όταν η διπλή σκανδάλη ενεργοποιείται.
x-sting-wish-commercial-fire-extinguisher2Το καλύτερο πράγμα σχετικά με αυτό το εμπορικό προϊόν είναι ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί εύκολα όταν χρειασθεί να γίνει κατάσβεση, χωρίς περόνες και ατσούμπαλες λαβές αλλά με αντίθετα φοβερό χειρισμό.
x-sting-wish-commercial-fire-extinguisher3
Πληροφορίες αλλά και ψηφιακό υλικό για την δημιουργία του συγκεκριμένου άρθρου συγκεντρώθηκε από τις διαδικτυακές διευθύνσεις http://www.tuvie.com, http://www.adamscottdesign.co.uk/
 
Top