Παράσταση διαμαρτυρίας στο ΥΝΑ

    Πειραιάς, 31-10-2012
    Τα Προεδρεία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Προσωπικού Λ.Σ. και της Πανελλήνιας Ένωσης Αξιωματικών Λιμενικού Σώματος πραγματοποιούν αύριο 01-11-2012 και ώρα 09,00, από κοινού, παράσταση διαμαρτυρίας, έξω από το κτίριο του Υπουργείου Ναυτιλίας & Αιγαίου.
    Η διαμαρτυρία γίνεται στο πλαίσιο της εξαγγελθείσας ένστολης πανελλαδικής διαμαρτυρίας μας, δηλώνοντας την πλήρη αντίθεσή με τα προωθούμενα μέτρα περικοπών των μισθών αλλά και τον εμπαιγμό που έχουμε υποστεί ως ένστολοι από την υπαναχώρηση του κ. ΣΑΜΑΡΑ από τις προεκλογικές του δεσμεύσεις.
    Διαμαρτυρόμαστε επίσης για την απόλυτη ακινησία που παρατηρούμε από την πλευρά του Υπουργού Ναυτιλίας και Αιγαίου αναφορικά με την επίλυση των θεμάτων που μας απασχολούν ως Λιμενικό Σώμα (μη αποπληρωμή υγειονομικών και οδοιπορικών δαπανών παρελθόντων ετών, πλεύσιμα κλπ)
    Τρόικα και συγκυβέρνηση δοκιμάζουν  τις αντοχές μας.
    Δηλώνουμε ότι δεν θα επιτρέψουμε να γίνουμε για άλλη μια φορά τα θύματα των επίδοξων σωτήρων μας.
    ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ - ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ -  ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ
    ΤΑ Δ.Σ.
    ΠΟΕΠΛΣ                                 ΠΕΑΛΣ

    Παράσταση διαμαρτυρίας στο ΥΝΑ

      Πειραιάς,  31 Οκτωβρίου 2012
      Αύριο Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012 και ώρα 09:00 τα προεδρεία των Ενώσεων της Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ. θα πραγματοποιήσουν παράσταση διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Ναυτιλίας & Αιγαίου, στο πλαίσιο της πανελλαδικής ένστολης διαμαρτυρίας στην Αθήνα στις 13:30.
      Η συμβολική αυτή ενέργεια γίνεται για να θυμίσει στην πολιτική ηγεσία του ΥΝΑ και την φυσική μας ηγεσία, ότι τα προβλήματά μας δεν εξαντλούνται στο μισθολόγιο αλλά υπάρχουν και θεσμικά ζητήματα ανάλογης ή και μεγαλύτερης σημασίας για τα στελέχη του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.
      Για το Δ.Σ.
      Ο Πρόεδρος             Ο Γεν. Γραμματέας
      Δριβάκος Γεώργιος        Κατσίνας Σωτήριος
       
      Top