Κλιμάκωση των κινητοποιήσεών τους, στην Αθήνα και στην περιφέρεια, ανακοίνωσαν τα συνδικαλιστικά σωματεία αστυνομικών, πυροσβεστών και λιμενικών.


Σε κοινή ανακοίνωση των συνδικαλιστικών ενώσεων υπογραμμίζεται ότι σε πρώτη φάση θα πραγματοποιηθεί νέα ένστολη πανελλαδική διαμαρτυρία στην Αθήνα την Πέμπτη, 1 Νοεμβρίου 2012.

Στην ανακοίνωση οι συνδικαλιστές αναφέρουν ότι κατά τη συνάντηση που είχαν χθες, Πέμπτη, στο πλαίσιο παράστασης διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Οικονομικών, με τον γενικό γραμματέα Ιωάννη Μέργο και τον διευθυντή του γραφείου του υπουργού κ. Στουρνάρα, Παναγιώτη Σκέρτσο, απέφυγαν να τους ενημερώσουν για τα οικονομικά μέτρα, «καθόσον δεν επιβεβαίωσαν ούτε διέψευσαν τα σενάρια που έχουν δει το φως της δημοσιότητας για επικείμενες νέες περικοπές από 2% έως και 35%».

Οι συνδικαλιστές τονίζουν ότι «θα δώσουν τη μάχη παντού, ενημερώνοντας τους βουλευτές όλων των κομμάτων της Βουλής και ιδίως αυτούς που στηρίζουν την κυβέρνηση, αλλά και την ελληνική κοινωνία ότι δεν ζητούν τίποτε παραπέρα από το δίκιο και την αξιοπρέπειά τους».

«Μπορούμε να αποτρέψουμε τη θανατική μας καταδίκη. Όλοι στον αγώνα!» καταλήγει η ανακοίνωση.

Πηγή: ΑΠΕ
 
Top