Λέτε λέτε λέτε…. Έχετε αναρωτηθεί τι συμβαίνει ?
ΔΙΑΣΠΑΣΗ. Σας είναι καθόλου γνωστή η λέξη ? Εμένα πάρα πολύ. Κάποτε σε συλλαλητήρια στην Αθήνα είχαμε μαζευτεί 2000 - 4000 κόσμος. Τότε καταφέραμε ν’ ακουστούμε παντού. ΘΥΜΑΣΤΕ? ΚΑΝΑΜΕ ΜΙΑ ΑΘΗΝΑ ΑΝΩ-ΚΑΤΩ.  Ήμασταν όλοι μια γροθιά. Τι  πάθατε ? Τότε η ΠΟΣΠΥΔ ήταν καλή και τώρα δεν είναι ? Τότε ερχόσασταν απ’ την άλλη άκρη της Ελλάδας και τώρα ούτε αυτοί που μένουν στην Αθήνα. Νομίζετε ότι επειδή θα δουλεύεται ΟΛΟ το χρόνο είστε και καλυμμένοι για όλα ? Δεν έχετε προβλήματα εσείς ? (για τους ΠΠΥ λέω).  Που είναι τα Σωματεία ? Γιατί έχουν επαναπαυθεί ? Δεν υπάρχουν προβλήματα που απασχολούν τα μέλη τους ? Στο δικό μου e-mail μόνο έχουν στείλει ένα σωρό επιστολές με προβλήματα, απ’ όλη την Ελλάδα. Εσείς τα προεδρεία γιατί κάνετε ότι δεν γνωρίζετε ?
Ζητάτε συλλαλητήριο. Άντε και δημοσιευθεί η ημερομηνία, τι θα πείτε όταν δείτε τα αιτήματά μας ? ή μήπως θέλετε διαφορετικά συλλαλητήρια ?  (π.χ.)
 1 για τους ΠΠΥ και τα αιτήματά τους,
 1 για τους ΕΠΙΛΑΧΟΝΤΕΣ και τα αιτήματά τους και
1 για τους Συμβασιούχους και τα αιτήματά τους.
Για να συνέλθουμε όλοι και να γίνουμε μια γροθιά πάλι γιατί απ’ ότι βλέπετε χωριστά δεν καταφέρνουμε τίποτα. Δουλεύουμε όλοι μαζί για τα συμφέροντα όλων, και αν κάποιοι δεν το βλέπουν ή δεν το κατανοούν να κάτσουν στην άκρη τους και να πορευθούν όπως μπορούν.  
Απ όσο ξέρω οι ΔΙΑΣΠΑΣΕΙΣ το μόνο που φέρνουν είναι καθυστερήσεις και όχι αποτελέσματα. Δεν το βλέπετε?
Κλάδοι και ενώσεις που παλιότερα δεν ήθελαν ούτε ν α υπάρχουμε στον ίδιο εργασιακό χώρο, τώρα θέλουν να μας εγγράψουν ως μέλη τους. Τυχαίο ?
Ας μαζέψουμε όλοι τα κομμάτια μας, που κάποιοι φρόντισαν να σκορπίσουν προς όφελος τους και ας παλέψουμε για ένα καλύτερο μέλλον σε όλους τους τομείς. Αρέσει σε πολλούς να μας βλέπουν σκόρπιους και όχι γροθιά. Ας τους δείξουμε ότι δεν θα τους περάσει.
 
Top